Onda-microwaves-for-cellulite-reduction

Onda
Aanbevolen voor
Gelokaliseerd vet, cellulitis, huidverstrakking
ONDA by Deka

Revolutionaire body contouring met Coolwaves ™

ONDA is het enige systeem dat gebruik maakt van Coolwaves ™, speciale microgolven die selectief op vetcellen zijn gericht om gelokaliseerd vet te verminderen op een veilige, effectieve en niet-invasieve manier.

Doelstellingen van Onda:

Localized-Fat-Onda.jpg

Gelokaliseerd vet
Coolwaves™ penetreren diep de membranen van onderhuidse vetcellen. Het lysaat wordt vervolgens afgevoerd met stimulerende fysiologische metabolische processen.

Cellulite-Onda.jpg

Cellulite
Coolwaves™ richt zich effectief op het bindweefsel tussen de vetweefsellobben in de meer gevorderde stadia van cellulitis.

Skin-Tightening-Onda.jpg

Huidverstrakking
Coolwaves™ induceren een onmiddellijke verkrimping van de collageenvezels in de dermis en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het weefsel compacter en afgezwakt wordt.

SMART HANDPIECES – GEGARANDEERDE VEILIGHEID & EFFECTIVITEIT

De slimme handpieces van Onda zijn speciaal ontworpen om Coolwaves ™ op een gecontroleerde manier te verpreiden, waarbij alleen energie wordt gericht waar het nodig is (onderhuids vetweefsel) en waarbij het aangrenzende weefsel wordt bewaard.

Slechts 20% van de energie gaat naar de lederhuid (de geproduceerde warmte wordt gecompenseerd door een koelsysteem). De resterende 80% dringt door in het vet.

80% Coolwaves™ energie wordt op de vetcellen gericht
20% secundair oppervlakkig thermisch effect

BEHOUDEN VAN COMFORT EN HUID MET HET GEÏNTEGREERDE KOELSYSTEEM

De twee handpieces verschillen in hun werkingsdiepte, elk ontworpen voor verschillende lichaamsdelen of type indicates. Het koelsysteem is in de handstukken geïntegreerd en voor het koelen van de derma neutraliseert het de warmte die door de microgolven wordt afgegeven. De derma wordt bewaard, waardoor het totale comfort van de patiënt wordt gewaarborgd en eventuele bijwerkingen en ontstekingen worden vermeden.

body-contouring-with-Coolwaves

Voor & Na

Bekijk voor- en na foto's van echte patiënten met positieve resultaten met Onda in vetreductie, cellulitis en huidverstrakking.

Scientific-Library-DEKA-Brochures-Case-Reports

WETENSCHAPPELIJKE BIBLIOTHEEK

Het lezen van wetenschappelijke literatuur is een nuttig onderdeel van het uitvoeren van een succesvolle geavanceerde medische behandeling met onze apparaten.