Lasermedico: uw eigen laseroplossing.

Een eigen laseroplossing, op maat gemaakt voor het soort praktijk, uw specialisme en het type patiënt,... leidt tot minder investeren met meer waarde.

Lasermedico kan claimen dat het UW oplossing aanbiedt omdat gedurende twintig jaar voor elke indicatie(s) tal van lasers in het gamma werden opgenomen en hiermee de breedste keuze werd gerealiseerd. Die variatie aan stand-alone lasers en laserplatformen zijn de basis van uw gepersonaliseerde keuze voor een minder invasieve maar zeer efficiënte therapie.

De lasermedico-specialisten gaan op basis van uw vraag als een soort ‘test-aankoper’ doorheen het gamma om de meest optimale keuze of combinatie voor u te vinden. De eigen servicedienst zorgt tegelijk voor gegarandeerde bedrijfszekerheid van uw lasers. 

Activiteiten 

Lasermedico is werkzaam in de Benelux met drie productgamma’s.

Het fysiotherapeutische lasergamma voor pees- en spierproblemen is gericht op de praktijk van dokters in de fysiotherapie, acupuncturisten, kinesisten, sportartsen en geneesheren gespecialiseerd in fysiotherapie. Onmiddellijke pijndemping en snellere genezingen zijn het resultaat van deze nieuwe generatie HILT (High Intensity Laser Therapy).

Voor dermatologen, plastische chirurgen en geneesheren gespecialiseerd in medisch-esthetische behandelingen is een volledig gamma medisch-esthetische lasers opgebouwd. Zowel stand-alone lasers (zoals de echte Fraxel) als platformsystemen (Deka) zijn in dit gamma opgenomen. Ontharing, huidverjonging en -verstrakking, vasculaire en pigmentaire problemen, couperose, kersangiomen, spider naevi, reductie van erytheem, psoriasis, slappe huid, poriëngrootte, overtollig vet, verbetering van de huidtextuur, cellulitis, littekens, acnelittekens, striae, melasma, pigment (lentigos), ... behoren bij de vele indicaties die met deze lasers effectief kunnen behandeld worden.

 

Productaanwezigheid 

De lasers worden in de Benelux reeds intensief gebruikt. Neem met ons contact op als u de volgende lasergebruiker wenst te worden.


Divisie van B&Co

Lasermedico was de eerste divisie van B&Co en is de bakermat geweest van alle andere divisies. De huidige sales manager van Lasermedico, die deze divisie ook leidt, rapporteert aan de directie van B&Co.